Video: Nøgen kvinde løber ind på banen - vagterne kaster sig brutalt over hende

En rugbykamp mellem New Zealands All Blacks og Argentina tog en interessant drejning, da en 25-årig kvinde streakede i slutningen af kampen, som endte 28-9 til All Blacks fordel.

Episoden, som blev filmet, fandt sted i søndags på stadion i Napier New Zealand. Det skriver Huffington Post

Læs også: Firbenet baneløber angrebet af fodboldspiller - men så sker dette

Billederne viser, hvordan den unge kvinde - kun iført hue - løber ind på banen. Kort efter bliver hun omringet af sikkerhedsvagter, der stormer efter hende.

Og det lader til, at sikkerhedsvagterne anser den letsindige kvinde for at være en stor trussel, for de springer op på ryggen af hende, tackler hende og sætter sig oven op på hendes nøgne krop.

Læs også: Stemplet som sexforbryder: 15-årig 'streaker' begår selvmord 

Ifølge et new zealandsk medie havde kvinden, som menes at være den 25-årige Rose Kupa, angiveligt slået en spiller fra All Blacks, inden kameraerne fangede hendes nøgenløb.

Træneren fra All Blacks, Steve Hansen, havde meget svært ved at se det sjove i situationen, og han var svært utilfreds med, at sikkerhedsvagterne ikke stoppede kvinden, inden hun løb ind på banen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Videoen har skabt debat på sociale medier, hvor det diskuteres om, sikkerhedsvagternes behandling af den nøgne kvinde er i orden eller for brutal.           

Hvad mener du - er det fair eller unødvendigt?

Se YouTube-videoen her: