Video: Vanvidsbilist går verden rundt: Her er politiets sigtelser

Denne uges mest omtalte fuck-finger sidder muligvis på 33-årige Jeffrey Whites venstre hånd. På en optagelse, der går verden rundt, ser man, hvordan han chikanerer en kvindelig bilist og efterfølgende mister herredømmet over sin bil.

Nu har politiet sigtet manden for hensynsløs kørsel, for at stikke af fra et ulykkessted og for at køre uden sikkerhedssele. Det skriver WTSP.com.

SE OGSÅ: Vanvidsbilist chikanerer kvinde på motorvejen - men så sker dette

Det var en kvindelig bilist, der filmede hele optrinnet med sin mobiltelefon. Politiet oplyser, at optagelserne blev brugt til at identificere mandens nummerplade.

Kvinden slipper derimod for videre tiltale, selvom hun kørte og filmede samtidig på den trafikerede SR 41 ved Tampa i Florida.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

På optagelsen ser man, hvordan Jeffrey White i lidt over et minut kører bagved kvinden og presser på for, at hun skal flytte sig. Til sidst lykkes det ham at overhale højre om, mens han giver hende fingeren.

Og så sker det. Han mister herredømmet over sin bil og ryger af vejen. Det får den kvindelige bilist til at bryde ud i latter.

- Så kan du lære det, råber hun ud af vinduet.

Videoen blev lagt på YouTube den 26. marts. Siden er den næsten set 10 millioner gange.

SE VIDEOEN HERUNDER:

 

Dagens Gossip