Vidner efterlyses: 20-årig overfaldet af 8-10 unge mænd ved Køge S-togstation

Med slag i ansigtet og på kroppen blev en 20-årig mand umotiveret overfaldet af en gruppe unge mænd på busholdepladsen ved S-togstationen i Køge i fredags. Lokalpolitiet i Køge efterlyser nu vidner til overfaldet.

Fredag den 30. november ankom den 20-årige og en kammerat med S-toget til Køge klokken 13.25, og sammen gik de over fodgængerfeltet mod busholdepladsen. Den 20-årige og kammeraten bemærkede hurtigt, at en gruppe på 8-10 unge mænd fulgte efter dem. Derfor blev de utrygge og løb hen mod buslinje 102 A, der holdt på pladsen.

Ved bussen blev den 20-årige af ukendte årsager overfaldet af gruppen, der umotiveret tildelte ham slag i både ansigtet og på kroppen. Under overfaldet forsøgte vidner i bussen med tilråb at standse overfaldet.

Efter overfadet forsvandt gruppen fra stedet i ukendt retning i en mørkegrøn og en sølvgrå personbil.

Lokalpolitiet har allerede afhørt flere vidner, men vil gerne i kontakt med andre, som overværede overfaldet eller var på busholdepladsen på gerningstidspunktet.

Vidner kan kontakte lokalpolitiet i Køge på telefon 46351448.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip