Vidner efterlyses til groft røveri på Falster

Lørdag den 21. marts kl. 20.55 blev en ansat i købmandsforretningen Letkøb på Eskilstrup Vestergade 25A i Eskilstrup på Falster udsat for et særdeles groft røveri. To maskerede gerningsmænd kom ind i butikken kort før lukketid. Den ene gerningsmand truede ekspedienten med et oversavet side-by-side jagtgevær, mens den anden gerningsmand gik bag kasselinjen og tømte kasseapparatet ned en medbragt H2O-taske. Herefter forlod de butikken ad Eskilstrup Vestergade og forsvandt i ukendt retning.

De to gerningsmænd beskrives som:

A: mand, 180-185 cm, almindelig af kropsbygning, iført mørk trøje med hætte, maskeret med sort elefanthue, mørkeblå cowboybukser mrk. Rocawear med hvidt R på højre baglomme, hvide/lyse løbesko, grå handsker. Havde en sort H2O taske med skulderstrop. Der var snavs/mudder på tasken. Bevæbnet med hjulnøgle.

B: mand, 185-190 cm, almindelig af kropsbygning, iført kort sort vatteret jakke med hætte og hvide lynlåse, grå træningsbukser mrk. GASP udført i hvide bogstaver med rødt logo, slidte hvide kondisko af mærket D&G med sorte snørebånd samt grå arbejdshandsker. Maskeret med hætten oppe og en sort skimaske dækkede for underansigtet til over næsen. Bevæbnet med oversavet ”side by side” jagtgevær.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser i den forbindelse personer, der har opholdt sig i området omkring gerningsstedet kl. 20.55 og evt. har set noget set noget af interesse for sagen. Vidner kan kontakte politiet på telefon 114.

For yderligere oplysninger kan politikommissær Casper Mlynek-Andersen kontaktes på 29485991.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip