Vidner efterlyses til groft røveri på Falster

Lørdag den 21. marts kl. 20.55 blev en ansat i købmandsforretningen Letkøb på Eskilstrup Vestergade 25A i Eskilstrup på Falster udsat for et særdeles groft røveri. To maskerede gerningsmænd kom ind i butikken kort før lukketid. Den ene gerningsmand truede ekspedienten med et oversavet side-by-side jagtgevær, mens den anden gerningsmand gik bag kasselinjen og tømte kasseapparatet ned en medbragt H2O-taske. Herefter forlod de butikken ad Eskilstrup Vestergade og forsvandt i ukendt retning.

De to gerningsmænd beskrives som:

A: mand, 180-185 cm, almindelig af kropsbygning, iført mørk trøje med hætte, maskeret med sort elefanthue, mørkeblå cowboybukser mrk. Rocawear med hvidt R på højre baglomme, hvide/lyse løbesko, grå handsker. Havde en sort H2O taske med skulderstrop. Der var snavs/mudder på tasken. Bevæbnet med hjulnøgle.

B: mand, 185-190 cm, almindelig af kropsbygning, iført kort sort vatteret jakke med hætte og hvide lynlåse, grå træningsbukser mrk. GASP udført i hvide bogstaver med rødt logo, slidte hvide kondisko af mærket D&G med sorte snørebånd samt grå arbejdshandsker. Maskeret med hætten oppe og en sort skimaske dækkede for underansigtet til over næsen. Bevæbnet med oversavet ”side by side” jagtgevær.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser i den forbindelse personer, der har opholdt sig i området omkring gerningsstedet kl. 20.55 og evt. har set noget set noget af interesse for sagen. Vidner kan kontakte politiet på telefon 114.

For yderligere oplysninger kan politikommissær Casper Mlynek-Andersen kontaktes på 29485991.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip