Vidner efterlyses til lastbilsdrab

Ulykken skete mellem klokken 8.04 og 8.14, og efter ulykken forsvandt chauffør og lastbil fra stedet. Derfor efterlyser Midt- og Vestsjællands Politi nu en stor MAN-lastbil og vidner til ulykken.

»Vi ved ikke så meget endnu, og umiddelbart er der ikke nogen, som har set noget. Vi har nogle vidner, som finder kvinden i grøften, men vi har ikke hørt fra nogen, som har set selve ulykken. Vores bilinspektør har undersøgt ulykkesstedet, og vi kan se ud fra dækaftryk og bildele ude på stedet, at det er en nyere MAN-lastbil med hvid kofanger,« siger Simon Schwaner, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Ulykken skete på Sæbyvej ud for Bækkeviggårdsvej i sydlig retning mod Høng. Der er fundet dele fra lastbilen på ulykkesstedet, og det formodes, at lastbilen kører med skader på højre side. og derfor efterlyser politiet nu vidner, der kan have informationer om hændelsen.

Politiet kan endnu ikke oplyse noget om den dræbte kvinde, da man stadig er i gang med at underrette de pårørende.

Personer som kan have set uheldet eller har viden om lastbilen eller chaufføren bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på 114.

 

Dagens Gossip