Viktor Fischer er vred over svensk afklapsning

Hvis de danske U21-landsholdsspillere havde været lige så skarpe under lørdagens EM-semifinale mod Sverige, som Viktor Fischer var det verbalt efter kampen, så kunne udfaldet måske være blevet anderledes end 4-1 i svensk favør.

Ajax-fløjspilleren blev skiftet ind til en nytteløs optræden i de afsluttende minutter, kort tid før svenskerne scorede det sidste mål i Generali Arena i Prag.

Efter kampen var der lynende øjne at spore hos danskeren.

- Det er rigtig, rigtig ærgerligt. Jeg synes også, det er for ringe, og så har jeg ikke rigtig mere at sige til det, siger Viktor Fischer.

Det havde han så alligevel, da han blev udspurgt i den såkaldte mixedzone efter kampen.

- Det er ringe, når en gruppe af spillere, som efter sigende skulle være noget særligt, ryger ud med 1-4 til Sverige i semifinalen ved EM, siger Viktor Fischer.

Han oplevede, at der var en større gejst på det svenske hold.

- Svenskerne lod til at være mere tændte. De havde ladet sig provokere, kunne jeg forstå på nogle af deres spillere, af den optakt, som ikke bare vi, men også I i medierne havde skabt om, at Sverige var den perfekte modstander at møde.

- Det havde de brugt til deres fordel, og det var godt spillet af dem.

- Nu skal jeg passe på med at tale på andre spilleres vegne, men vi kan jo bare se på kampen. Og nu skal vi heller ikke gøre os mere til grin. Derfor skal jeg ikke sige, at et dansk hold med samme tænding som svenskerne ville vinde den kamp, siger Viktor Fischer.

Fløjspilleren blev også adspurgt, om han oplevede sin indskiftning med få minutter igen som tragikomisk. På det tidspunkt var kampen afgjort.

- Det var en lille smule tragikomisk. Uden at sige mere om det, så ja, det var lidt tragikomisk, siger Viktor Fischer.

Danmarks startopstilling mod Sverige indeholdt seks spillere, der enten spiller i Alka Superligaen, 1. division eller Tippeligaen i Norge.

Viktor Fischer blev også spurgt om sin holdning til, om en sådan holdsammensætning kunne få betydning i en EM-semifinale.

- Jeg har en klar holdning til de ting, men jeg har ikke lyst til at snakke om det. Jeg dummer mig, så det vil jeg ikke kommentere.

- Jeg er vred over at stå og have tabt så suverænt til svenskerne i en semifinale. Alt andet ville være mærkeligt.

- Jeg gider ikke at stå og snakke om at være skuffet, og om jeg har spillet nok. Det er uinteressant, vi er ude, og jeg skal på ferie. Og lad os så håbe, at vi kan vende det til noget positivt i fremtiden, siger Viktor Fischer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip