Vil du være statsminister? Her får du en sjælden mulighed

I efteråret drager Dukkepartiet ud på en landsdækkende turné for at finde partiets statsministerkandidat til næste folketingsvalg.

Dukkepartiet mener, at der er blevet for langt mellem professionelle politikere på Christiansborg og almindelige borgere i Danmark, skriver partiet i en pressemeddelelse.

Derfor er det helt almindelige danskere, man opfordrer til at stille op til kandidat-posten. Statsministerdysten bliver arrangeret i samarbejde med Teater Nordkraft og Sort/Hvid.

Læs også: Dukkepartiet får lov at samle underskrifter på nettet

”Vi støtter Dukkepartiet i deres kamp for at ændre den politiske kultur, der er præget af spin, magtspil og fnidder. Vi er sikre på, at den helt rigtige statsministerkandidat findes derude,”, siger Jakob Højgård Jørgensen, teaterleder på Teater Nordkraft.

Partiet ønsker en kandidat, som kan være med til at ændre et politisk klima, som i dag “er præget af ønsketænkning, selvpromovering, tunnelsyn, nødløgne, arrogance, intriger og mudderkastning.”

I Oktober fortsætter satsministerdysten i København, Helsingør, Nykøbing Sjælland, Århus, Aalborg, Kolding, Odense og Svendborg for til sidst at slutte af med finalen i Aalborg på Teater Nordkraft.

Her bliver kandidaterne stillet over for en jury, som vælger den endelige kandidat.

Datoer for danmarksturnéen:

7. oktober 2014 København
8. oktober 2014 Helsingør
9. oktober 2014 Nykøbing Sjælland
10. oktober 2014 Århus
11. oktober 2014 Aalborg
22. oktober 2014 Kolding
23. oktober 2014 Odense
24. oktober 2014 Svendborg
8. november 2014 FINALE – holdes på Teater Nordkraft, Aalborg

 

Dagens Gossip