Vil fængsle rockere efter murstens-slagsmål

Politiet kræver fredag fire unge mænd fra rockergruppen Bandidos varetægtsfængslet ved Retten i Aalborg for et voldeligt overfald med brosten mod den rivaliserende rockergruppe Hells Angels på værtshuset Mallorca Bar i Aalborg onsdag.

Torsdag blev fem rockere fra Bandidos varetægtsfængslet i 14 dage for samme overfald, og flere af de nye anholdte fandt politiet stående ude foran retten torsdag, hvor de ville støtte deres kammerater på anklagebænken.

- Tre af dem blev anholdt nede foran retten torsdag i forbindelse med retsmødet, og den sidste blev anholdt i løbet af natten på en anden lokalitet, siger vagtchef Åge Pedersen til Ritzau.

To af mændene er 23 år, en er 25, mens den fjerde er 26 år. Nordjyllands Politi ønsker ikke at oplyse, hvad de fire Bandidos-rockere er sigtet for.

De anholdte uden for retsbygningen var i selskab med 15-20 Bandidos-rockere, som var mødt op for at støtte deres anholdte kammerater.

Slagsmålet på baren opstod, da en gruppe på otte til ti personer med tilknytning til rockergruppen Bandidos kastede mindst fire brosten ind gennem vinduet på Mallorca-bar.

Indenfor sad fem til seks personer med tilknytning til den rivaliserende rockergruppe Hells Angels.

Herefter opstod der tumult, indtil de brostenkastende mænd med tilknytning til Bandidos løb væk fra stedet op ad Boulevarden.

De fem rockere, som torsdag bliver fremstillet i retten, blev anholdt onsdag eftermiddag på Aalborg Universitetshospital, hvoraf den ene i første omgang blev indbragt på hospitalet med skader i ansigtet efter slag.

Efter slagsmålet anholdt politiet desuden en person, der var i besiddelse af en økse. Vedkommende menes at have tilknytning til slagsmålet på Mallorca Bar, og anholdelsen fandt sted i Aalborg Centrum tæt på baren.

Nordjyllands Politi går ud fra, at der er tale om lokal tvist mellem de to rockergrupper.

/ritzau/

 

Dagens Gossip