Vil skabe øget åbenhed og tolerance over for psykiske sygdomme

12/04/2013 12:37

Elo Christoffersen

Nyheder
Psykiatri og Handicap i Bornholms Regionskommune sætter i næste uge fokus på ”EN AF OS” – der som led i landskampagne har til formål at skabe øget åbenhed og tolerance over for mennesker med psykiske sygdomme – at borgere anerkender, at de er som ”EN AF OS”. Borgere kan besøge kampagnes ”kaffesalon”. Formand for Forgrundsgruppen Birger Rasmussen åbner events i In-House i Nexø fredag den 19. april, klokken 14.30 - 17.30, og formand for Socialudvalget Leila Lindén åbner events i Kvickly i Rønne lørdag den 20. april, klokken 11.00 - 14.00. Medarbejdere fra socialpsykiatrien, Psykiatrisk Center, SIND og landskampagnens koordinator sammen med et par ambassadører indbyder til samtale vedr. fordomme om psykisk sygdom. Alt foregår i hyggeligt indrettet ”Kaffesalon” med gammeldags plysmøbler. Og budskabet er samstemmende fra alle personer – kom og vær med. Hjælp med at nedbryd fordomme om psykisk sygdom.

Mest læste i dag

Psykiatri og Handicap i Bornholms Regionskommune sætter i næste uge fokus på ”EN AF OS” – der som led i landskampagne har til formål at skabe øget åbenhed og tolerance over for mennesker med psykiske sygdomme – at borgere anerkender, at de er som ”EN AF OS”.

Borgere kan besøge kampagnes ”kaffesalon”. Formand for Forgrundsgruppen Birger Rasmussen åbner events i In-House i Nexø fredag den 19. april, klokken 14.30 - 17.30, og formand for Socialudvalget Leila Lindén åbner events i Kvickly i Rønne lørdag den 20. april, klokken 11.00 - 14.00.

Medarbejdere fra socialpsykiatrien, Psykiatrisk Center, SIND og landskampagnens koordinator sammen med et par ambassadører indbyder til samtale vedr. fordomme om psykisk sygdom. Alt foregår i hyggeligt indrettet ”Kaffesalon” med gammeldags plysmøbler.

Og budskabet er samstemmende fra alle personer – kom og vær med. Hjælp med at nedbryd fordomme om psykisk sygdom.