Vilanova lykønsker Neymar med klubskiftet

27/05/2013 16:28

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Det brasilianske stortalent har underskrevet en aftale med Barcelona, efter at Santos har accepteret et bud på 210 mio. kr., og ifølge Goal.com er Tito Vilanova godt tilfreds med den handel.

- Vi må lykønske den tekniske stab for købet af Neymar. Det er en vigtigt handel. Vi har været meget opmærksomme i noget tid, fordi han kunne have haft andre og bedre tilbud, udtaler den 44-årige spanske træner, inden han implicit stikker lidt til stenrige klubber som Monaco, PSG og Manchester City.

- Jeg må også lykønske Neymar for at vælge et sportslige projekt og ikke et økonomisk et. Jeg har tillid til, at han vil gøre det godt i Europa, og han vil hjælpe os med at blive endnu bedre. Hvis man siger, at Neymar er en 'Youtube-spiller', er det en god tid, fordi han har haft nogle fantastiske kampe og fantastiske mål. Han har valgt Barcelona, for han mener, at han kan tilpasse sig vores spillestil. Hvis han havde været ude efter penge, ville der ikke have været noget, Barcelona kunne gøre.

Købet af Neymar har været undervejs i medierne i lang tid, og interessen fra Camp Nou er offentligt kendt. Nu er handlen så endelig faldet på plads, og fra næste sæson skal Neymar og Lionel Messi spille i angreb sammen, hvilket Vilanova ser frem til.

- Det er en drøm at have et angreb som det her. Med så mange gode spillere vil vi have flere chancer for at vinde. Nu må vi kombinere dem på den bedste måde, som vi har gjort før. Når Neymar kommer her til, er det fordi, at Barcelona er en langsigtet plan for ham.