Vild med dans-deltager: Kom og køb mit tøj

Skrevet af admin

16/01/2015

Dagens topnyheder

Det er både bæredygtigt og velgørende - og så er det vel også lidt sjovt at kunne sige, at ens nye, fede jakke tidligere har siddet på en kendt skuespillerinde.

Hvad ens motiv end er for at købe det, så er der rigeligt at vælge imellem, hvis man er på udkig efter kendte kvinders aflagte klude.

Og nu kan man også købe Ditte Ylva Olsens tøj. Den 37-årige skuespiller er blandt andet kendt fra dansekonkurrencen Vild med dans og tv-serien "Dicte".

- Brugt tøj er sejt. Og inde på ‪‎Trendsales Collection‬ kan du nu købe mit, skriver Ditte Ylva Olsen på sin Facebookprofil.

Her har hun delt et foto, hvor man kan se et lille udpluk af de tøjstykker, hun ikke længere bruger selv og derfor gerne vil sælge.

Ditte Ylva Olsen er ikke den eneste, der har ryddet op i sit klædeskab for nylig. Også sangerinderne Saseline Sørensen, Lina Rafn og Sharin Foo har lige nu tøj til salg på nettet. 

Men når de kendte kvinder skiller sig af med deres aflagte klude, indkasserer de ikke alle pengene selv. De har nemlig hver især valgt et velgørende formål, som de donerer en del af pengene til.

Køber man Ditte Ylva Olsens tøj, giver man således samtidig 10 procent til ‎Dignity Danish Institute Against Torture, der blandt andet hjælper ofre for tortur.

Se et udpluk af skuespillerindens tøj her: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152533723341135&set=p.10152533723341135&type=1&theater

Newspaq