Vild med dans-stjerner genforenet i fræk dans

"Nobody puts Baby in the corner".

Sådan lyder en af filmhistoriens største replikker, der stammer fra danseklassikeren "Dirty Dancing". Nu bliver musicalen foreviget på dansk, og de første prøver er netop startet, bevidner fotos på det sociale medie Instagram om.

Med på holdet er en hel del deltagere fra Vild med dans-programmerne.

Ud over skuespillerne Laura Drasbæk, Mathilde Norholt og den professionelle Vild med dans-danser Karina Frimodt medvirker også to tidligere vindere af det uhyre populære danseprogram - nemlig henholdsvis skuespilleren Robert Hansen og den professionelle danser Silas Holst.

- Starter workshop i morgen på drømmerollen. Hurra, hvor jeg glæder mig, skriver Silas Holst, der hashtagger billedet af ham og Mathilde Norholt med ordene "the time of my life", "dejlige kolleger" og "glæder mig."

Mathilde Norholt, der har den anden bærende hovedrolle, glæder sig helt vildt til at komme i gang.

- Så er der læseprøve. Vi er så spændte!, skriver hun på det sociale medie.

Også danseren Karina Frimodt er super spændt på arbejdet, viser hun på sin Instagram-konto med et foto af holdet.

- Veloverstået læseprøve af et virkelig godt skrevet manus. Fornøjelse at være omgivet af så dygtige kolleger, skriver Frimodt, der har forberedt sig ved at gense filmklassikeren.

"Dirty Dancing - The Musical" har premiere torsdag den 26. februar 2015 i Tivolis Koncertsal. Det bliver Silas Holst og Mathilde Norholt, der træder i danseskoene på Patrick Swayze og Jennifer Grey i hovedrollerne som Johnny Castle og Frances "Baby" Houseman.

Newspaq

 

Dagens Gossip