Vild med dans-værtinde går på kur

Januar er kendt for at være den måned, hvor flest danskere går på kur. Oven på en madglad jul er det nye år for mange et oplagt tidspunkt at yde en ekstra indsats for at gøre hverdagen lidt sundere.

Det mener værten fra det populære tv-show Vild med dans, Sarah Grünewald, i hvert fald. Derfor har hun besluttet at anlægge en ny og sundere livsstil. Det fortæller tv-værten selv på billeddelingsmediet Instagram.

- Nyt år, nye rytmer, og nu skal jeg ned og handle lidt mandler, yoghurt, knækbrød og frugt til morgenmad, skriver Sarah Grünewald til et billede af sig selv.

Sammen med billedet, hvor den smilende tv-vært ligger og morgenputter under dynen inden sin planlagte indkøbstur, fortæller Sarah Grünewald desuden med sine hashtags, at hun har besluttet at foretage en livsstilsændring, og at hun tror på, hun kan gøre det - ét skridt ad gangen.

Den nye livsstil indebærer tilsyneladende ikke kun, at den 30-årige tv-vært skal spise sundere. Også de våde varer er der sat begrænsninger for i det nye år. Det vidner et opslag fra en af Sarah Grünewalds indkøbsture om.

- Til alle jer, der vil kører en non-alkohol periode. Irma har så mange lækre og spændende drikke og alkoholfri vin, skriver hun til et billede af sig selv foran hylder med forskellige juice og andre drikkevarer.

Som kommentar til billedet har en af Sarah Grünewalds såkaldte følgere skrevet, at hun straks vil tage imod det gode råd, da hun ikke nyder alkohol på grund af sin graviditet.

Selv om Sarah Grünewald, der i sommer giftede sig med kæresten Rasmus Backhaus, tidligere har sagt, at hun gerne vil have børn, er der dog ingen familieforøgelse i sigte lige nu, fortæller hendes pr-manager til Newspaq.

Newspaq

 

Dagens Gossip