Vild plan: Dansk kvinde skal knalde 101 mænd på en aften

- 65 mænd på rad og række er min nuværende gangbang-rekord. Så møder for eksempel kun 60 frem, så vil jeg blive seriøst skuffet. Jeg går helt klart efter at blive ordnet af minimum 101 mand.

Ordene kommer fra en kvinde, der kalder sig selv Fru D.

Den 29. november skal hun forsøge at ordne 100 mænd på én aften. En bedrift, som ingen dansk kvinde tidligere har været i nærheden af, skriver side6.dk.

Rammen om rekordforsøget bliver sexklubben xxdark på Vesterbro i København, og der er sat fem timer af til, at den modne og mandeglade københavnerpige kan boltre sig.

SE OGSÅ: Vil knalde 100.000 mænd: Ania tager på 'tour de knald'

Selvom man i sex- og swinger-klubber kan møde kvinder med stor sexappetit, så kommer Fru D til at være centrum i en sexseance, der endnu ikke er oplevet i Danmark.

Hun fortæller, at hun tidligere har læst om en dansk pornomodel, som havde været sammen med 101 mænd på otte timer. En historie, der, ifølge Fru D, er det pure opspind.

Fru D er ikke bange for, hun ikke kan gennemføre sin mission.

- Helt personligt har jeg jo meget svært ved at få nok, og når jeg kan være centrum for 65, jeg allerede har prøvet, uden helt at få nok, så burde 101 mand også være muligt, satser jeg på.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Faktisk er hun mere bange for, at der ikke dukker mænd nok op, end hun er for ikke at kunne klare mosten.

Xxdark vil i de fem gang-bang timer spærre et område i klubben af. De ventende mænd vil en efter en vil blive lukket ind til Fru D - og meningen er, at der vil hele tiden skal være 10 ad gangen om hende.

I løbet af seancen vil fire-fem kvinder desuden hjælpe med at 'fluffe' de fyre, som snart skal til - altså give dem en hjælpende hånd og/eller mund, så de er parate til at præstere, når de skal.

Læs mere på: http://www.xxdark.dk/events.php

 

Dagens Gossip