Vild video: Bil smadrer ind i knaldende køer

En travl landevej er ikke det mest romatiske sted - og det er bestemt heller ikke det bedste sted at dyrke sex. Alligevel forhindrede det ikke en ko og tyr i at gå til den langs vejen, hvilket naturligvis måtte ende galt.

Denne russiske video er optaget med et kamera monteret på bilens instrumentbræt. Her ses det tydeligt, hvordan bilisten intetanende kommer kørende på vejen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information.

Pludselig vælter en ko og tyr ud på vejen, mens de tydeligvis går til den. Med et brag vælter koen op over fronten af bilen, som bremser hårdt op. Koen må en tur i asfalten, mens tyren slipper lettere fra sammenstødet - men dog formentlig med en følelse af at være blevet afbrudt.

SE OGSÅ: Danske hooligan tæver løs på svenskere

Klippet er lagt på YouTube af russeren Andrei Komarov. Om det er ham, som kører bilen er usikkert. Men bilisten bør dog være taknemlig for ,at han ikke endte med en ko på skødet - det kunne nemt være endt fatalt for både ko og bilist.

Mange russere kører rundt med et kamera placeret på instrumentbrættet - om videoen er ægte kan dog være svært at vurdere. Døm selv ved at se videoen herunder.

 

Dagens Gossip