Vild vrede over Villy på Facebook

Hyklerisk, usympatisk og utroværdig.

Den afgående formand for SF, Villy Søvndal, får hårde ord med på vejen efter et indlæg, han skrev tirsdag på Facebook om, hvordan den kommende partiformand bør agere i regeringssamarbejdet.

Flere opfatter indlægget som et klart udtryk for, at Villy Søvndal støtter Astrid Krag i kampen om formandsposten. En person kommenterer indlægget således:

- Hold da op - det havde jeg ikke forventet af Villy. Du havde ellers ytret, du ville holde dig neutral offentligt, og alligevel hopper du med på mediernes spin. Jeg er helt i chok! Skuffet!!!!!!!

I alt er der blevet kommenteret 333 gange på indlægget fra Villy Søvndal, hvor han blandt andet skrev:

- Med min erfaring som formand for et regeringsparti vil jeg stilfærdigt understrege, at man ikke både kan udfordre regeringsgrundlaget og samtidig være en del af et regeringssamarbejde.

- Vi har en fælles opgave i, at regeringen fremstår stærkere. Alternativet vil kun gavne højrekræfterne i vores samfund.

Selv har Villy Søvndal dog dementeret, at hans indlæg skulle være udtryk for støtte til en af formandskandidaterne, Astrid Krag og Annette Vilhelmsen.

Men det er flere uenige i:

- Lad nu folket stemme - dit hykleri er uudholdeligt.

- Fy for satan Villy, der røg den sidste respekt.

- Kære Villy, at påstå at dit opslag på FB ikke er et partsindlæg i vores valg af formand er at undervurdere medlemmernes intelligens. Det er helt o.k., at du tror mest på Astrid, men vær nu ærlig, ... det holder længst!

Tonen er skarp, men der er også en række kommentarer, der støtter den afgående formands indlæg:

- Jeg er fuldstændig enig med dig, og det her er et spørgsmål om, at man anerkender at kunne tælle til 90.

- Vi kan være uenige om hvem vi stemmer på, men at sidde her på Villy's profil og svine ham sådan til - det tror jeg ikke engang, Annette bryder sig om?...

 

Dagens Gossip