Vilde Hobro besejrede AC Horsens med 5-2

Ordet sensationel har sin berettigelse, når man taler om Hobros start på denne sæson i 1. division.

Søndag bankede den lille nordjyske klub oprykningsfavoritterne AC Horsens med hele 5-2 på Casa Arena Horsens.

Det var dermed Hobros femte sejr i træk ud af fem mulige, og klubben topper Nordicbet-ligaen, som 1. division kaldes, med maksimumpoint, mens Horsens er på andenpladsen.

Hobro har tidligere slået det andet nedrykkerhold Silkeborg med hele 5-0, så man kan ikke engang tale om et heldigt startprogram.

Hobro sluttede i sidste sæson på en niendeplads i den næstbedste række.

Ingen havde forventet, at Hobros vilde stime med sejre i de første fire kampe i streg kunne fortsætte mod Horsens, der efter nedrykningen i sidste sæson stadig har Superliga-setup og et helt andet massivt budget end dagens modstander.

Men Hobro kunne ikke engang beskyldes for at være heldige med at få tre point med hjem fra Horsens. Allerede ved pausen førte Hobro med 2-0. Selv om Horsens var tæt på at komme tilbage via et mål fra André Bjerregaard tyve minutter før tid, så lukkede Mads Hvilsom kampen med sin anden scoring på dagen.

Så satsede Horsens alt for at få en udligning, og det kostede bagude, hvor Hobro fik scoret yderligere to gange til slutresultatet 2-5.

Det var Horsens' første pointtab i sæsonen, men det øvrige favoritfelt imponerer ikke ligefrem. Lyngby tabte 1-3 hjemme til Brønshøj, mens Silkeborg havde besvær med at slå Hvidovre med 4-2.

Fredericia og Vejle Boldklub spillede 1-1.

 

Dagens Gossip