Vilde optagelser: Helte sætter livet på spil for at redde kvinde fra druknedøden

Voldsomme oversvømmelse har de seneste dage ramt den amerikanske by Ellicott City i staten Maryland. Det skriver Elitedaily.com.

Mens to mennesker er omkommet i vandmasserne, er mere end 100 personer blevet reddet fra at gå til i oversvømmelserne.

Én af disse personer var en kvindelig bilist, der lørdag havde forsøgt at trodse vandmasserne i sin bil. Dette var i midlertid en katastrofal beslutning, da den stærke strøm fra de brusende oversvømmelser fik fat i kvindes bil, og dermed fangede hende midt i de stigende vandmasser.

Heldigvis havde en håndfuld af byens borgere set, hvordan kvinden var blevet fanget i bilen og stik mod sund fornuft beslutttede de at sætte livet på spil for at komme den fremmede kvinde til undsætning.

I videoen nedenfor kan man se, hvordan de tapre frivillige fik dannet sig en menneske-kæde gennem vandstrømmen, der dog flere gange er ved at vælte dem omkuld og flå dem med sig.

Det lykkes at redde den nødstedte kvinde, mens hendes bil kort efter redningsaktionen brutalt blev flået med af vandmasserne.

Myndighederne har meldt ud, at oversvømmelserne er de værste af sin art til nogensinde at ramme byen.

- Det ligner scener fra en katastrofefilm. Der er biler overalt – biler ovenpå andre biler – dele af vejene af væk og store dele af fortovende er forsvundet. Forretningsfacader er også ødelagte, fortæller Allan Kittleman fra de lokale myndigheder.

 

Dagens Gossip