Vildt Akharraz-mål i sejr til AGF i Slagelse

Gode fodboldspillere rejser sig fra nederlag og dårlige præstationer ved at vise resultater på banen.

Det lader da også til, at Osama Akharraz har taget ved lære af tidligere disciplinære problemer uden for banen og nu lader fødderne tale.

For nok forklarede Osama Akharraz efter nederlaget til FC Midtjylland i sidste uge, at han var tosset over udskiftningen efter 41 minutter og ikke følte, at hans spil alene var skyld i den dårlige kamp mod ulvene fra Herning, men hans virkelige reaktion så man i kampen mod FC Vestsjælland.

Dansk-marokkaneren modtog kort inde i kampen mod FC Vestsjælland bolden fra kanten af feltet og satte med en følt afslutning flot bolden i modsatte målhjørne.

Og selv om Osama Akharraz ligesom resten af gæsterne på Slagelse Stadion faldt i niveau, var kantspillerens perle af et mål nok til at give AGF ro på spillet mod FC Vestsjælland.

Ove Pedersens oprykkere fik ellers stor kredit af kampen, for til trods for at hjemmeholdet i første halvleg havde svært ved at skabe de helt store chancer, kløede de på og var særdeles tæt på at udligne i kampens sidste 45 minutter. 

Bedste chance i kampen tilfaldt Søren Berg, da Thiago Borges viste lækkerier, og bolden via Dennis Sørensen havnede hos en helt fri Søren Berg. 

Den tidligere AGF-angriber valgte dog at heade på mål i stedet for at tage den ned, og da heller ikke Thiago Borges kunne score på returbolden, løb chancen ud i sandet.       

I stedet for var det AGF og Casper Sloth, som scorede nok en gang.

Igen var det et skud ude fra feltet, som gik ind - denne gang satte Casper Sloth bare bolden ned ved stolpen.  

Dermed kunne AGF rejse hjem til Aarhus med 2-0-sejr og sæsonens tre første point. Aarhusianerne skal i næste kamp møde FC Nordsjælland, mens FC Vestsjælland møder AaB.

 

Dagens Gossip