Vildt indkøb: FCK henter Olof Mellberg

Mellberg har en stor karriere i særligt Premier League bag sig, men skifter til de danske mestre fra Villareal i Spanien. Han har 117 landskampe på CV'et.

- Det er en usædvanlig stor portion rutine, vi får tilknyttet FC København i Olof Mellberg. Og vores samtaler med ham har ikke efterladt tvivl om, at sulten og vinderinstinktet stadig driver af ham. Så vi er overbevist om, at Olof Mellberg er et godt match for FCK og det, vi står for, ligesom hans tilgang ruster os bedre i den bageste kæde op til vores forsvar af mesterskabet i Superligaen og de andre spændende opgaver, som sæsonen vil byde på, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen til FCKs hjemmeside.

Hovedpersonen selv glæder sig til mødet med Superligaen.

- Historikken omkring FC København taler for sig selv, synes jeg. Det er en topklub i Skandinavien, der vinder mesterskaber og har skabt sig et navn i Europa. Det er der ikke mange skandinaviske klubber, der har. Jeg kender også flere spillere, der har repræsenteret FCK, og alle har snakket positivt om klubben og livet i København, siger Olof Mellberg, der får nummer 5 på den hvide trøje.

Olof Mellberg har i sin lange karriere repræsenteret storklubber som Aston Villa, Juventus, Olympiacos og Villareal. Derfor bringer han solid erfaring med til FCK, som i den kommende sæson er kvalificeret til gruppespillet i Champions League.

- Frem for alt føler jeg, at jeg kan bidrage på banen, men jeg håber også at bidrage med min erfaring uden for banen fra de forskellige klubber, jeg har spillet i. Jeg har været i mange forskellige topklubber i flere lande, så jeg er vant til målsætninger om at vinde ligaer og kæmpe i Europa. Og jeg ved, det er det, det handler om i FC København, siger han til FCKs hjemmeside.

 

 

Dagens Gossip