Villas-Boas raser over manglende Torres-karantæne

Skrevet af BNB

03/10/2013
Da TV-billederne efter kampen i lørdags viste hændelsen, mente Villas-Boas, at Torres burde udelukkes.Det engelske fodboldforbund FA, siger dog, at de ikke kan gå ind og give Chelsea-angriberen karantæne, fordi en af kampens dommere har set, at det skete.Det er Tottenham-manageren dog langt fra tilfreds med.- Beslutning er en skændsel og næsten farceagtig, siger Andre Villas-Boas ifølge BBC.Chelsea manager José Mourinho kalder dog Jan Vertonghen for en skændsel fordi, han var impliceret i, at Torres fik rødt kort i en hovedstødsduel, de to var oppe i efterfølgende, fordi Mourinho mente, at Vertonghen filmede.De to trænere har en fortid sammen i FC Porto, hvor Mourinho var træner og Villas-Boas assistent. Forholdet med dem har været anstrengt, efter Mourinho er vendt tilbage til engelsk fodbold.Den tidligere danske landsholdskæmpe Peter Schmeichel, der er ekspert på BBC's Premier League-dækning, sagde efterfølgende, at han mente, Torres' kradseri skulle sammenlignes med den karantæne på ti kampe, som Luis Suárez fik for at bide Ivanovic i kinden.- Hvis det var Suárez, der havde gjort det her, så havde folk skreget på, at han fik endnu en karantæne på ti kampe, sagde Peter Schmeichel.

Mest læste i dag

Da TV-billederne efter kampen i lørdags viste hændelsen, mente Villas-Boas, at Torres burde udelukkes.

Det engelske fodboldforbund FA, siger dog, at de ikke kan gå ind og give Chelsea-angriberen karantæne, fordi en af kampens dommere har set, at det skete.

Det er Tottenham-manageren dog langt fra tilfreds med.

- Beslutning er en skændsel og næsten farceagtig, siger Andre Villas-Boas ifølge BBC.

Chelsea manager José Mourinho kalder dog Jan Vertonghen for en skændsel fordi, han var impliceret i, at Torres fik rødt kort i en hovedstødsduel, de to var oppe i efterfølgende, fordi Mourinho mente, at Vertonghen filmede.

De to trænere har en fortid sammen i FC Porto, hvor Mourinho var træner og Villas-Boas assistent. Forholdet med dem har været anstrengt, efter Mourinho er vendt tilbage til engelsk fodbold.

Den tidligere danske landsholdskæmpe Peter Schmeichel, der er ekspert på BBC's Premier League-dækning, sagde efterfølgende, at han mente, Torres' kradseri skulle sammenlignes med den karantæne på ti kampe, som Luis Suárez fik for at bide Ivanovic i kinden.

- Hvis det var Suárez, der havde gjort det her, så havde folk skreget på, at han fik endnu en karantæne på ti kampe, sagde Peter Schmeichel.