Vind billetter og rygsække til "Otto er et næsehorn"

"Otto er et næsehorn" er naturligvis baseret på Ole Lund Kirkegaards bog af samme navn, og den efterfølger de to foregående film ”Orla Frøsnapper” og ”Gummi T”.

Filmen har premiere den 7. februar, og det er historien om Topper, en magisk blyant og så selvfølgelig næsehornet Otto.

Topper er en optimistisk og fantasifuld dreng, måske lidt for fantasifuld, for alle i klassen tror, at han lyver. Især når talen falder på hans far.

Det er heller ikke alle af Toppers historier, som virker lige sandsynlige, men da han en dag finder en gammel blyant, sker der noget virkelig utroligt.

Blyanten viser sig at være magisk, så da Topper tegner et næsehorn på tapetet hjemme i stuen, sker der noget fantastisk - næsehornet bliver levende.

Men oplev det selv i biograferne fra den 7. februar.

Her på dagens.dk udlodder vi nu sammen med SF Film billetter, rygsække og kasketter til "Otto er et næsehorn". Vi har fem sæt, og det er nemt at deltage.

Du skal blot tilmelde dig vort nyhedsbrev - og det gør du her.

Det er selvfølgelig ganske gratis, og det eneste du melder dig til er et dagligt nyhedsbrev fra os - og ikke andet! Du kan selvfølgelig altid framelde igen hvis du synes.

Vi trækker lod om de fem pakker med to billetter, en rygsæk og en kasket fredag den 15. februar 2013 klokken 12. Så husk at tilmelde dig inden da.

Vinderne offentliggøres her på dagens.dk - og man får direkte besked via mail.

God fornøjelse.

 

Dagens Gossip