Vinderen af Den Store Bagedyst: Mit liv har taget en ny drejning

Der var ikke grænser for kreativiteten, da Annemette Voss i efteråret vandt ’Den Store Bagedyst’. Og opmærksomheden efterfølgende var så overvældende for hende, at hun nærmest har glemt de første par uger efter. Det fortæller hun i FEMINA i denne uge.

- Telefonen ringede konstant, og jeg fik masser af mails, alt fra invitationer til at deltage i events i stormagasiner, fanbreve og folk, der bare lige havde et spørgsmål til en opskrift. Jeg kunne slet ikke navigere i det, fortæller Annemette Voss.

Læs på femina.dk, hvorfor kagerne har kostet Annemette Voss et venskab

Annemette vil gerne inspirere andre til at turde lave deres egne kagekunstværker, og selv er hun også begyndt at eksperimentere mere efter at have medvirket i bagedysten.

- Mens konkurrencen stod på, havde jeg sådan en Mette Blomsterberg-stemme inde i hovedet, der dikterede, hvordan jeg skulle gøre for at leve op til hendes idealer. I dag leger jeg mere. Det giver en større bageglæde, og nu ved jeg jo, at det går godt for det meste.

Annemette Voss led som yngre af bulimi – læs på femina.dk, hvorfor hun følte sig ensom og forkert

Senest har Annemette medvirket i ’Den Store Julebagedyst’, og så er hun ved at lave sin egen bog med kageopskrifter, der udkommer til foråret.

- Mit liv har taget en helt ny drejning, som har gjort, at jeg har stillet mit arkitektstudium i bero. Lige nu er det kagerne, det gælder. Jeg har også planer om at lave en kogebog for børn. Det handler om at bygge videre på drømmen, så jeg ikke bare bliver hende, der engang vandt ’Den Store Bagedyst’.

Af redaktionen, FEMINA/Newsdesk, Aller Media.

 

Dagens Gossip