Vinterferie: Æd et klamt dyr i Kolding Storcenter

Der er vilde dyr, rotter og stegte melorme i Kolding Storcenter i uge 7, hvor Sebastian Klein og Odense Zoo lægger vejen forbi storcentret. Test for eksempel dine evner som dyrepasser og vind en tur for hele familien til Odense Zoo.

- Vi glæder os helt vildt til at slå dørene op til en verden af afrikanske dyr, historier fra de varme lande og spændende konkurrencer. Store Torv danner rammen om alle aktiviteterne, der finder sted i ungernes vinterferie fra den 11.-16. februar, siger Gitte Lindbo, centerchef i Kolding Storcenter.

Alle børn kender dyreeksperten Sebastian Klein og i uge 7 er der mulighed for selv at se ’giraffen’. Sebastian Klein lægger nemlig vejen forbi Kolding Storcenter onsdag den 13. februar, hvor han kl. 11, 13 og 15 fortæller historier fra de varme lande.

Rør ved dyreskind og kranier

Også Odense Zoo står klar med en lang række spændende aktiviteter. Hver dag kl. 11-16 fortæller en medarbejder nemlig historier om dyr fra den afrikanske savanne, og samtidig er der mulighed for selv at røre ved rigtige kranier og flotte skind fra dyrene.

Hele ugen kan ungerne også forsøge sig i dyrepassertesten på Store Torv. Her er der mulighed for at læse, se, høre og føle sig til viden om dyr fra Afrika via poster, som er fordelt på torvet. Herudfra skal der svares rigtigt på en række spørgsmål om dyr for at være med i lodtrækningen om en tur for hele familien til Odense Zoo med giraffodring og rundvisning.

Æd et klamt dyr

Er familien frisk på at smage eller dissekere et dyr, byder Kolding Storcenter også på flere gode muligheder. Hvad med for eksempel at udfordre mor eller far til at spise en ristet melorm? Alle, der spiser ormen, får et Klamt dyr-diplom med hjem som bevis på bedriften og er samtidig med i kampen om et årskort til Odense Zoo.

Der er også mulighed for at lære om rottens anatomi, når Odense Zoo dissekerer rotter midt i storcentret. Hver dag kl. 12-12.30 og 12.30-13 får en gruppe på 15 børn ad gangen chancen med hver sin rotte og en skalpel, og så er det blot at gå i gang med at dissekere under kyndig vejledning af en Zoo-medarbejder. Det er en god idé at møde op i god tid, da der kun kan være 15 på hvert hold.

 

Dagens Gossip