Vinterferien bliver ikke særlig vinterlig

Selvom uge syv for mange er ensbetydende med vinterferie, bliver der ikke meget vinter over vejret.

I stedet begynder ugen mildt, og allerede mandag kan temperaturen snige sig op på otte graders varme, fortæller vagthavende meteorolog Michael Skelbæk fra DMI.

- Der er absolut ikke meget vinter over det. Det mest vinterlige, vi kan hive ud af vejrudsigten, er, at der måske kommer nogle dage med nattefrost. Men der kommer ingen sne og ingen frost om dagen, siger han.

- Som udgangspunkt bliver det mildt i starten af ugen med fint solskinsvejr. Men som ugen går, bliver det en tand koldere med flere skyer på himlen, fortæller Michael Skelbæk.

Mandag vil de fleste formentlig vågne op til en overskyet himmel, men i løbet af dagen klarer det op, og solen kigger frem.

Det samme ser ud til at blive tilfældet tirsdag, som ifølge vagtchefen ser ud til at blive "en rigtig pæn solskinsdag".

- Det skyldes, at vi har et meget massivt højtryk liggende med centrum over Irland, og det sender mild luft frem til os. Det får vi lov at nyde godt af mandag og tirsdag, forklarer Michael Skelbæk.

Når højtrykket begynder at bevæge sig ned til den centrale del af Europa, slår vinden om, og det bliver en anelse køligere fra onsdag og frem mod weekenden, hvor temperaturen falder et par grader, og der kommer flere skyer, når man kigger op.

- Det bliver fire-fem grader varmt. Det positive er, at det holder tørt. Fredag bliver det måske lidt koldere endnu med mellem to og fem grader, fortæller Michael Skelbæk.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip