Violinist Lindsey Stirling i DR's Koncerthuset

03/12/2012 15:48

Finn Jensen

Nyheder
Nu kan du opleve hende og hendes "violin-electronic-dubstep-stil" ved en eksklusiv koncert i DR's Koncerthusets røde Studie 4 den 25. januar 2013 klokken 20:00. 

Ikke råd til dansetimer 
Hun har spillet violin siden hun var seks, lærte sig selv at danse via Youtube-videoer, da der ikke var råd til dansetimer også, og sluttede sig som 16-årig til et pop-punk rockband for her at eksperimentere med forskellige former for musik. Det hele tog rigtig fart i 2007, da hun besluttede sig for at blive gæst i det populære talkshow Ellen, og for at få producernes opmærksomhed, skrev hun violinkompositioner til Black Eyed Peas-numre, indstuderede sin egen dans, og optog sin første You Tube-video. Videoen fik hende ikke i Ellen, men til gengæld blev den en regulær viral landeplage, med adskillige hundrede tusinder visninger. America's Got Talent bankede på Inden længe bankede tv-showet America's Got Talent på, og siden er en imponerende You Tube-karriere blevet en realitet fulgt af liveoptrædener verden over. Alt sammen takket være hendes spektakulære mix af violin, dans og en splintrende energisk personlighed. Men, som hun siger: "mit mål er stadig at blive gæst hos Ellen!" 

Lindsey komponerer, koreografer, og dirigerer selv al sin musik og de tilhørende videoer, og blander altså her helt unikke violinkompositioner og elektroniske dub-step-beats med udtryksfuld moderne dans. 

Programmet i Koncerthuset På programmet ved koncerten i Koncerthuset vil som udgangspunkt være de ti meget originale skæringer der til sammen udgør det debutalbum, som udkom i september i år med hittet "Crystalize" i front. Albummet er den hidtidige kulmination af en af de mest personlige og spektakulære musikalske Youtube-tilstedeværelser i nyere tid, og hendes signatur-genre "violin-electronic-dubstep-stil" har allerede solgt over 300.000 numre. Lindsey har allerede planer om et opfølgende album af covernumre, hvor hun vil sætte sit eget unikke præg på alt fra temaerne til kendte computerspil.

 Billetter Billetsalget er startet via dr.dk/koncerthuset. Foto: dr.dk

Mest læste i dag

Nu kan du opleve hende og hendes "violin-electronic-dubstep-stil" ved en eksklusiv koncert i DR's Koncerthusets røde Studie 4 den 25. januar 2013 klokken 20:00.Ikke råd til dansetimer

Hun har spillet violin siden hun var seks, lærte sig selv at danse via Youtube-videoer, da der ikke var råd til dansetimer også, og sluttede sig som 16-årig til et pop-punk rockband for her at eksperimentere med forskellige former for musik.

Det hele tog rigtig fart i 2007, da hun besluttede sig for at blive gæst i det populære talkshow Ellen, og for at få producernes opmærksomhed, skrev hun violinkompositioner til Black Eyed Peas-numre, indstuderede sin egen dans, og optog sin første You Tube-video.

Videoen fik hende ikke i Ellen, men til gengæld blev den en regulær viral landeplage, med adskillige hundrede tusinder visninger.

America's Got Talent bankede på
Inden længe bankede tv-showet America's Got Talent på, og siden er en imponerende You Tube-karriere blevet en realitet fulgt af liveoptrædener verden over.

Alt sammen takket være hendes spektakulære mix af violin, dans og en splintrende energisk personlighed. Men, som hun siger: "mit mål er stadig at blive gæst hos Ellen!"Lindsey komponerer, koreografer, og dirigerer selv al sin musik og de tilhørende videoer, og blander altså her helt unikke violinkompositioner og elektroniske dub-step-beats med udtryksfuld moderne dans.Programmet i Koncerthuset
På programmet ved koncerten i Koncerthuset vil som udgangspunkt være de ti meget originale skæringer der til sammen udgør det debutalbum, som udkom i september i år med hittet "Crystalize" i front.

Albummet er den hidtidige kulmination af en af de mest personlige og spektakulære musikalske Youtube-tilstedeværelser i nyere tid, og hendes signatur-genre "violin-electronic-dubstep-stil" har allerede solgt over 300.000 numre.

Lindsey har allerede planer om et opfølgende album af covernumre, hvor hun vil sætte sit eget unikke præg på alt fra temaerne til kendte computerspil.Billetter
Billetsalget er startet via dr.dk/koncerthuset.

Foto: dr.dk