Visitationszoner forlænget på Vestegnen og i Nordsjælland

26/03/2013 13:25

BNB

Nyheder
Hos Københavns Vestegns Politi sker forlængelsen både på baggrund af det nuværende konfliktbillede med flere sammenstød mellem personer fra bandemiljøet og på grund af fortsatte fund af våben i visitationszonen. Samtidig vil man have standset den kontrol, som bandemedlemmer udøver mod almindelige menneskers færden i området, lyder det. Den blev indført, efter et skuddrab på en 19-årig mand den 11. januar og drabsforsøg i dagene før. Der er ikke sket ændringer i visitationszonens geografiske udstrækning, og den vil således fortsat inkludere Gladsaxe, Herlev og Ballerup. I Nordsjælland visiterer man fortsat personer, som foruden trøjer og huer med bande-navnet »Loyal To Famila« er iført skudveste. Her blev visitationszonen oprettet 22. februar efter en episode, hvor en politipatrulje så sig nødsaget til at affyre varselsskud I en visitationszone kan politiet stikprøvevis visitere personer, køretøjer, tøj og genstande for at kontrollere, om nogen besidder eller bærer våben.

Mest læste i dag

Hos Københavns Vestegns Politi sker forlængelsen både på baggrund af det nuværende konfliktbillede med flere sammenstød mellem personer fra bandemiljøet og på grund af fortsatte fund af våben i visitationszonen. Samtidig vil man have standset den kontrol, som bandemedlemmer udøver mod almindelige menneskers færden i området, lyder det.

Den blev indført, efter et skuddrab på en 19-årig mand den 11. januar og drabsforsøg i dagene før.

Der er ikke sket ændringer i visitationszonens geografiske udstrækning, og den vil således fortsat inkludere Gladsaxe, Herlev og Ballerup.

I Nordsjælland visiterer man fortsat personer, som foruden trøjer og huer med bande-navnet »Loyal To Famila« er iført skudveste. Her blev visitationszonen oprettet 22. februar efter en episode, hvor en politipatrulje så sig nødsaget til at affyre varselsskud

I en visitationszone kan politiet stikprøvevis visitere personer, køretøjer, tøj og genstande for at kontrollere, om nogen besidder eller bærer våben.