VisitNordjylland hædrer Årets vært 2012

Det er baggrunden for VisitNordjyllands gæstfrihedsprogram, der videreuddanner turisterhvervets medarbejdere, og for initiativet til værtskabsprisen, som i år fordeles på to nordjyske værter, der begge har gjort noget ekstra, for turismen i Danmarks nordligste region.

- Hos VisitNordjylland mener vi, at det at føle sig velkommen er en af de vigtigste ingredienser i et vellykket ophold i Nordjylland. Modtagerne af årets værtskabspris har alle vist en imponerende evne til at skabe oplevelser, der involverer og griber gæsterne igennem et indlevende værtskab præget af en helt særlig imødekommenhed og hjælpsomhed, udtaler Lars Enevold Pedersen, direktør i VisitNordjylland.

Modtagerne af dette års værtskabspris er Lone Holmgaard, der med kælenavnet ”den søde dame” har arbejdet i Zoo shoppen i Aalborg Zoo siden 2006, og Marie Kaldahl Nielsen fra Fårup Sommerland, der gav en lille dreng, Emil, en oplevelse, han sent vil glemme.

- Vi er i Aalborg Zoo rigtigt glade for på denne måde at kunne give et skulderklap til en medarbejder, der yder en fantastisk indsats. Samtidig er det også en anerkendelse af det arbejde alle i organisationen hver dag gør for at give vores gæster en god oplevelse, siger Informationschef i Aalborg Zoo, Søren Sørensen.

Også General Manager i Fårup Sommerland, Niels Jørgen Jensen, er stolt af kåringen.

- Med ukueligt engagement og en kreativ indstilling til at arbejde med gæsteservice har Marie med kåringen slået en tyk streg under, at værtskabet er selve kernen i Fårup Sommerlands koncept. Marie er rollemodel i forhold til fremtidens gæsteoplevelser, og vi er særdeles stolte af at have Marie med på holdet i Fårup, siger Niels Jørgen Jensen.

Der uddeles en pris til allround-værten, som leverer et stabilt ekstraordinært værtskab med opmærksomhed, imødekommenhed og hjælpsomhed i højere grad end det kan forventes.
Årets vært 2012: Lone Holmgård, Aalborg Zoo.

Der uddeles en pris til den dygtige vært, som har en særlig evne til at fange en situation og skabe en solstråleoplevelse, der involverer og griber gæsterne.
Årets vært 2012: Marie Kaldahl Nielsen, Fårup Sommerland.

De modtager begge et diplom og en gavecheck samt et kunsthåndværk specielt udformet som erindringspokal.

Se fotos af Årets værter nedenfor