Viste tissemænd i skolegården: 8-årige bortvist fra skole

To otte-årige drenge fra en skole i Horsens Kommune er i en uge blevet bortvist fra undervisning. Det sker, efter at drengene den 3. november under en leg løftede det øverste af deres kønsdele op over buksekanten foran en jævnaldrende pige på skolen. Det skriver TV2.

I et brev til forældrene forklarede skoleinspektøren efterfølgende, at de to drenge blev bortvist, fordi de havde opført sig ”blufærdighedskrænkende” for pigen.

Foruden brevet til drengenes forældre, har skoleinspektøren snakket med hele klassen og delt en meddelelse på skolens ForældreIntra, hvor han bekendtgjorde, at drengene var blevet bortvist "da de har overskredet reglerne groft".

Forældrene til de to drenge mener, sagen er helt ude af proportioner.

- Vi blev kontaktet af andre forældre, hvis børn var kommet hjem og havde sagt, at vores søn havde gjort noget ulovligt. De var meget urolige, indtil vi fortalte dem, hvad der var sket. Derefter sagde de bare, om det virkelig ”bare var det”, siger den ene forælder til TV2.

Forældrene fortæller, at de har været i kontakt med pigens forældre, som skulle være afklarede med sagen. Tværtimod skulle pigen som følge af sagen nu være bange for, at drengene ikke vil lege med hende igen.

Forældrene til de to drenge har nu klaget over skoleinspektørens håndtering af sagen og har selv valgt at lægge en beskrivelse ud af forløbet på skoleintra, for at informere de andre forældre.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip