Vital bundgyser venter i Silkeborg

27/03/2013 19:23

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Det kan resultatet af opgøret på Mascot Park mellem Silkeborg og Sønderjyske vise sig at få en afgørende indflydelse på. For her mødes rækkens to bundhold i en regulær krig om tre potentielt livgivende point i kampen for overlevelse i landets bedste fodboldrække.  

I hvert fald lægger Silkeborgs Christopher Poulsen ikke en dæmper på kampens betydning for det hårdt pressede hjemmehold.

- Der skal nok komme nerver på, når vi går i gang med kampen. For det er ikke et spørgsmål, om kampen kan gå hen at blive en gyser: Det er en gyser, slår han fast.

Silkeborgs rutinerede venstreback frygter dog ikke, at opgørets alvor kommer til at spille ind negativt ind på holdets præstation.  

- Jeg synes ikke, at folk virker nervøse eller pressede over det. Tværtimod har holdet virket kontrolleret og vist overskud. Vi ved godt, hvilken situation vi står i, men hvis vi skal blive ved med at slå os selv i nakken over det, så kommer vi aldrig videre, siger Christopher Poulsen.

Hos det gæstende hold fra Sønderjyske er midtbane-profilen Lasse Vibe opsat på at hente tre vitale point til stillingen i bundkampen, og han higer også efter at tage revanche for holdets to seneste nederlag til netop Silkeborg. 

- Der er rigtig meget på spil for hele klubben og alle os spillere. Men det er ikke noget, vi går og tænker over. Alle vores kampe bliver sindssygt vigtige. Og vi har kæmpe revanche tilgode, eftersom vi har tabt til dem to gange i efteråret, så vi er rigtig opsatte på at slå Silkeborg, siger han.

Selvom Sønderjyske har spillet en kamp færre end såvel Silkeborg som Brøndby, så mener Lasse Vibe ikke, at holdet vil kunne nøjes med et uafgjort resultat.

- Når to hold fra bundkampen møder hinanden, så vil et uafgjort resultat egentlig være bedst for de andre hold i bundstriden. Altså Brøndby og Esbjerg. Så jeg tror hverken, at vi eller Silkeborg vil være tilfredse med et point, siger han.