Vittinghus og Jan Ø. er klar til drømmefinale ved DM

Der er lagt op til et brag, når Hans-Kristian Vittinghus og Jan Ø. Jørgensen søndag dyster mod hinanden i finalen ved DM i badminton, der bliver spillet i Frederiksberghallerne.

Lørdag havde de to spillere, der er henholdsvis første- og andenseedet efter Viktor Axelsens afbud, ingen problemer med at spille sig finalen.

Jan Ø. Jørgensen spillede vandt semifinalen komfortabelt over Kim Bruun med sætcifrene 21-7, 21-12.

Vittinghus havde det en anelse mere vanskeligt, men vandt også ganske sikkert 21-13, 21-16 over Christian Lind Thomsen.

Der er ligeledes lagt op til store finaleopgør i både herredouble og mixeddouble, hvor de topseedede par står over for hinanden.

Mathias Boe og Carsten Mogensen skal møde Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding. Begge par gjorde sig finaleklar efter sejre i to sæt.

Efter et tæt første sæt, der endte 23-21, vandt Joachim Fischer og Christinna Pedersen andet sæt med 21-11 over Mathias Christiansen og Lena Grebak og er klar til finalen i mixeddouble.

Her møder de Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl, der også spillede sig i finalen efter sejr i to sæt.

I damesingle skal Line Kjærsfeldt, der er Danmarks bedst placerede kvindelige spiller på verdensranglisten, op mod Mette Poulsen i finalen.

Favoritparret Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen møder i damedouble-finalen Sara Thygesen og Maiken Fruergaard Sørensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip