VM-arrangørs planlægning irriterer Viktor Axelsen

Det irriterer den danske badmintonspiller Viktor Axelsen, at han fik markant mindre forberedelsestid end Chen Long, inden de to spillere fredag mødtes i VM-kvartfinalen i Jakarta.

Først sent torsdag aften lokaltid i Jakarta spillede Viktor Axelsen sig videre fra 1/8-finalen. På det tidspunkt havde Chen Long allerede restitueret i flere timer.

- Jeg spillede sidste kamp i går, og så spillede jeg allerede tredje kamp fra klokken 11 af i dag. Så jeg kan ikke rigtig se meningen med, at jeg skulle spille så tidligt, når de vidste, at jeg skulle spille sidste kamp torsdag.

- Personligt synes jeg, det er irriterende, for det giver nogle timers forskel på vores restitutionstid, samtidig med der er andre kampe, som sagtens kunne være blevet spillet tidligere, fordi de havde spillet tidligere dagen før. Sådan er det desværre nogle gange til de her turneringer.

- Jeg vælger at tro på, at det ikke er noget, de har gjort bevist for at give Chen Long en fordel, siger Viktor Axelsen til Ritzau.

Den 21-årige dansker vil dog ikke bruge den korte optakt som en undskyldning for, at han i en tæt kamp tabte 18-21, 29-30 til Chen Long.

- Jeg kunne mærke, da jeg gik på banen, at det ikke var lang tid siden, at jeg havde stået derinde sidst. Mine forberedelser har været lidt stressende, da der ikke har været særlig meget tid til at gøre de ting, som jeg gerne ville.

- Men jeg vil ikke bruge det som undskyldning, selv om det godt kunne gøres på en bedre måde, siger Viktor Axelsen.

I stedet glæder han sig over, at han leverede en brav indsats mod Chen Long, som han tidligere på sommeren også spillede en jævnbyrdig kamp mod ved finalen i Australian Open.

- Jeg synes, at jeg nærmer mig toppen endnu mere, og kampene beviser, at jeg rykker mig.

- Nu har jeg været tæt på to gange mod Chen Long, så selvfølgelig er jeg glad for den fremgang, jeg har i mit spil for tiden. Det er bare med at holde ved, for så skal der nok komme gode resultater i fremtiden, siger danskeren.

Viktor Axelsens næste store mål er OL i Rio de Janeiro om cirka et år, men inden da er der mange turneringer, som han gerne vil vinde, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip