VM-joker: Er ikke kommet til Qatar for at spille kort

Skrevet af admin

24/01/2015

Mest læste i dag

Mads Mensah Larsen var dyb skuffet over at blive siet fra Danmarks VM-trup for lidt over en uge siden.

Derfor var Mads Mensah lettet over at være med igen, da bagspilleren blev indlemmet i truppen fredag og spillede med i 31-27-sejren over Polen lørdag.

- Det er dejligt at være med igen. Det er det, jeg er taget med for. Det er ikke for bare at komme til spisning og spille kort med gutterne.

- Så det er lækkert, at jeg nu er skrevet ind i turneringen, så jeg kan bidrage med det, jeg helst vil, siger Mads Mensah, der har været med i Qatar som reserve hele tiden og deltaget i alle træninger.

Det blev til tre mål på fire forsøg for Mads Mensah, og han var tilfreds med sin egen indsats mod polakkerne. Nu ser han frem til mandagens 1/8-finale mod Island.

- Vi har lige tabt til Island for to uger siden. Det er et meget stærkt hold. Men jeg tror, vi kan slå dem, hvis vi spiller op til vores bedste.

- Det bliver meget svært og ikke den modstander, jeg havde ønsket. Nu møder vi dem, og vi er nødt til at slå alle, hvis vi vil i semifinalen og finalen. Så måske er Island ikke værre end så mange andre hold, siger Mads Mensah.

/ritzau/