VM-joker: Er ikke kommet til Qatar for at spille kort

Mads Mensah Larsen var dyb skuffet over at blive siet fra Danmarks VM-trup for lidt over en uge siden.

Derfor var Mads Mensah lettet over at være med igen, da bagspilleren blev indlemmet i truppen fredag og spillede med i 31-27-sejren over Polen lørdag.

- Det er dejligt at være med igen. Det er det, jeg er taget med for. Det er ikke for bare at komme til spisning og spille kort med gutterne.

- Så det er lækkert, at jeg nu er skrevet ind i turneringen, så jeg kan bidrage med det, jeg helst vil, siger Mads Mensah, der har været med i Qatar som reserve hele tiden og deltaget i alle træninger.

Det blev til tre mål på fire forsøg for Mads Mensah, og han var tilfreds med sin egen indsats mod polakkerne. Nu ser han frem til mandagens 1/8-finale mod Island.

- Vi har lige tabt til Island for to uger siden. Det er et meget stærkt hold. Men jeg tror, vi kan slå dem, hvis vi spiller op til vores bedste.

- Det bliver meget svært og ikke den modstander, jeg havde ønsket. Nu møder vi dem, og vi er nødt til at slå alle, hvis vi vil i semifinalen og finalen. Så måske er Island ikke værre end så mange andre hold, siger Mads Mensah.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip