VM's bedste: Svært at forblive på dette niveau

Frankrig blev det første hold i håndboldhistorien til at vinde VM-guld fem gange, da holdet søndag aften slog de overraskende finalister og VM-værter fra Qatar med 25-22.

Den franske veteranmålmand Thierry Omeyer har været med til at vinde VM fire ud af de fem gange, og han blev senere søndag kåret som VM-turneringens mest værdifulde spiller.

Omeyer, som også har tre EM-titler og to OL-guldmedaljer på cv'et, er stolt over søndagens triumf.

- Jeg er glad for, at jeg kunne vinde titlen med dette hold, disse fyre er utrolige. Alle spillere giver alt, hvad de kan for holdet.

- Vi spillede en fantastisk turnering, og vi fortjener denne titel, siger Omeyer.Frankrig er med finalesejren nu regerende europamester, verdensmester og olympisk mester.

- Det er meget, meget svært at forblive på dette niveau, men vi har et meget, meget stærkt hold, det er nogle gode gutter, forklarer Omeyer.

Det lykkedes Qatar at komme tilbage, efter at holdet på et tidspunkt havde været bagud med seks mål. Qatar reducerede til 19-20, og det skabte nervøsitet hos Frankrig.

- Vi vidste selvfølgelig, at det ville blive svært, for sådan er det i en finale. I sidste ende spillede vi meget fornuftigt, mener målmanden, som fik lov at spille alle 60 minutter.

Polen vandt bronze efter en kneben 29-28-sejr i forlænget spilletid mod Spanien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip