Volds-rapper erkender at brække fans næse

Skyldig, ikke skyldig.

Rapperen Chris Brown har været vaklende omkring skyldsspørgsmålet i en voldssag fra oktober sidste år, hvor han siden har stået anklaget for at brække næsen på sin fan Parker Adams, der bare gerne ville have taget et billede sammen med "Turn Up the Music"-sangeren foran W Hotel i Washington, USA.

Nu har Brown så endelig erkendt sin voldshandling over for retten i Columbia, USA.

- Jeg vil gerne sige til retten, at jeg er meget ked af det, lød det fra den 24-årige Grammy-vinder.

Volds-rapperen stod til seks måneders fængsel og en bøde på 5.600 kroner, men dommer Frankin Burgess Jr., mente, at Brown allerede havde taget sin straf, så den lempende dom lød på to dages fængsel og betaling af sagsomkostningerne.

- Jeg føler, at Brown allerede har lidt for konsekvenserne af sin handling, sagde dommeren.

Browns bodyguard Christopher Hollosy blev i april idømt en bødestraf for samme sag. Den forurettede 20-årige Parker Adams sagsøger i øjeblikket både Brown og bodyguarden for 8,5 millioner kroner for voldsepisoden, der kostede ham en brækket næse.

Myndighederne holder et særdeles skarpt øje med den voldsdømte rapper. I 2009 tæskede Brown sin ekskæreste Rihanna gul, blå og blodig, og for det overfald blev han idømt fem års betinget fængsel og 180 dages samfundstjeneste. Senere blev han prøveløsladt, men har flere gange forbrudt sig på prøveløsladelsen, som stammer fra Rihanna-overfaldet.

Chris Brown skulle oprindeligt have optrådt på Refshaleøen i København den 13. september til SuperMartXé World Tour, men eventen er blevet aflyst grundet lavt billetsalg.

Newspaq