Voldsom busulykke i Italien: 36 frygtes dræbt - se billederne her

Et stort antal mennesker meldes dræbt efter en dramatisk buslykke i det sydlige Italien.

Dødstallet er endnu ikke bekræftet med sikkerhed. Men den italienske redningstjeneste siger, at mindst 36 mennesker er omkommet, rapporterer nyhedsbureauet AFP. Chaufføren i bussen meldes blandt de dræbte.

Ulykken er fundet sted i nærheden af Avellino, der ligger øst for Napoli. Bussen kørte tilsyneladende af vejen og styrtede ned ved en motorvejsviadukt.

Faldet anslås af forskellige medier til at være på mellem 15 og 30 meter.

- Jeg kan endnu ikke bekræfte antallet af ofre, for vi er stadig i gang med at redde folk fra køretøjet. Vores prioritet er nu at få de kvæstede fri, sagde en talsmand fra politiet til nyhedsbureauet AFP sent søndag aften.

I bussen skal der have været flere børn, skriver de italienske aviser La Republica og Corriere della Sera ifølge nyhedsbureauet TT.

Motorvejen mellem Napoli og Bari er nu lukket for trafik. Flere andre køretøjer har været involveret i ulykken, fordi bussen tilsyneladende ramte biler, før den kørte af vejen.

Reuters skriver, at der var omkring 40 mennesker på bussen, som var på tilbage til Napoli efter en pilgrimsfærd i den sydlige region Campania.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip