Voldsomme billeder: Kvinde voldtaget og hængt for at nægte gruppesex

En 21-årig kvinde er fundet hængt i et træ i Layyah-distriktet i Punjab. En mand, som angiveligt er kvindens kæreste, har tilstået voldtægt og drab, og er nu varetægtsfængslet ifølge det pakistanske politi.

Det skriver vg.no.

Manden har tilstået, at han forsøgte at tvinge sin 21-årige kæreste til at have sex med to af sine venner. Da hun nægtede, udviklede det sig til heftig kamp og diskussion mellem parret. Morgenen efter blev hun fundet hængt i et træ.

Kvindens forældre havde brugt hele natten på at lede efter datteren, indtil de fandt hende i træet.

Det lokale politi er rystede over sagen:

- Det er første gang i mine 22 år i jobbet, at jeg har set sådan en sag, siger politioverbetjent Sadaqat Ali Cohan til Reuters.

Politiet leder nu efter kærestens to venner, som også var indblandet i sagen.

Efterforskningen peger på, at kvinden blev voldtaget og kvalt, og senere hængt i træet i et forsøg på at få det til at ligne et selvmord. Kvindens tøj var revet itu, og hun havde skader, der indikerer, at hun forsøgte at sætte sig imod voldtægten.

Det pakistanske drab har flere lighedtegn med en række voldtægtssager i Indien i sidste måned, hvor to ti-årige piger blev udsat for gruppevoldtægt og hængt i et mangotræ i den indiske delstat Uttar Pradesh.

Se et indslag om drabet her - men vi advarer om stærke billeder

 

Dagens Gossip