Volleyherrer varmer op til European League i Letland

Danmark skal en tur til Letland for at få de sidste detaljer på plads, inden herrelandsholdet i volleyball i juli åbner European League mod verdensmestrene Polen på hjemmebane i Slagelse.

Landstræner Mikael Trolle forventer en hård modstander på den anden side af nettet i de sidste forberedelseskampe. Og det er et helt bevidst valg af modstander, forklarer han i en pressemeddelelse.

- Det er afgørende, at vi får spillet nogle gode kampe mod en modstander, som kan presse os mest muligt. Det er nu, at vi skal helt op i det gear, som European League kræver.

- Vi møder verdensmestrene i første kamp. De kommer med 120 kilometer i timen, så hvis vi ikke er helt på toppen, skal drengene have styrthjelm med på banen, siger Mikael Trolle.

- Letland er en stærk modstander med stolte volleyballtraditioner. Sidste år spillede vi tre kampe mod dem uden at vinde. Men jeg håber, at vi denne gang kan spore fremgang i vores præstation mod et hold på dette niveau, siger han.

Der er lagt op til nogle tætte kampe, idet Danmark og Letland ligger henholdsvis nummer 26 og 25 på den europæiske rangliste.

I sidste uge delte de danske volleyherrer øretæver ud til Schweiz på hjemmebane i Kildeskovshallen, hvor det blev til tre sejre ud af tre mulige, så holdet rejser til Letland med god selvtillid i bagagen.

Forberedelseskampene mod letterne er de sidste, inden Danmark møder verdensmestrene Polen i åbningskampene i European League 4. og 5. juli i Antvorskovhallen i Slagelse.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip