Vollsmose-bagmand anholdt for groft skatte- og momssvindel

Fyns Politi slog i dag til og anholdt en 38-årig bagmand i forbindelse med en større aktion i samarbejde med Økokrim Skat. Den 38-årige mand blev anholdt onsdag klokken 10.02 under aktionen, hvor i alt fem adresser i Odense blev ransaget. Alle fem adresser har tilknytning til firmaer inden for dørmands- og rengøringsbranchen, som alle kontrolleres af den 38-årige.

Bagmanden fra Vollsmose er sigtet for omfattende skatte- og momssvig i forbindelse med en omsætning på flere millioner kroner.

- Ransagningerne og anholdelsen i dag er kommet i stand efter længere tids efterforskning. Skat skal nu gennemgå materialet med henblik på en opgørelse af skatte- og momskravet, og derefter skal politiet tage stilling til, om der er behov for yderligere efterforskning, siger vicepolitiinspektør Albert Rasmussen.

Politiet beslaglagde blandt andet 956.416 kroner fra flere bankkonti og en lang række dokumenter. Den 38-årige, som iøvrigt nægtede at udtale sig, protesterede mod beslaglæggelsen af pengene, derfor skal retten nu tage stilling til politiets arbejde.

Dagens aktion i samarbejde med Økokrim Skat var et led i den såkaldte Al Capone-indsats, hvor myndighederne samarbejder for at komme kriminalitet til livs.

 

Dagens Gossip