Von Trier-stjerne indrømmer misbrugsproblemer

En brun papirspose med ordene "Jeg er ikke berømt længere", var alt, hvad tilskuerne til årets filmfestival i Berlin fik lov at se af den kontroversielle skuespiller Shia LaBeouf.

Nu har den 28-årige Hollywoodstjerne, som senest har medvirket i Lars von Triers "Nymphomaniac" meldt ud, at han er gået i behandling for alkoholmisbrug. Det skriver Reuters.

- Modsat hvad der tidligere fejlagtigt er meldt ud, har Shia LaBeouf ikke ladet sig indskrive en behandlingsklinik men modtager frivillig misbrugsbehandling, siger skuespillerens repræsentant Melissa Kate i en officiel pressemeddelelse ifølge The Hollywood Reporter.

Den officielle udmeldelse om Shia LaBeoufs behandling kommer efter, at skuespilleren sidste uge blev foreholdt anklager om utilstedelig opførsel under en opførsel af musicalen "Cabaret" på den tidligere natklub Studio 54 i New York.

Ifølge anklageskriftet afbrød LaBeouf forestillingen, kom med profane udråb og udviste aggressiv opførsel, da han blev bedt om at forlade stedet.

- Han forstår, at den sidste tids hændelser er et symptom på et mere omfattende helbredsproblem, hvorfor han har taget det første af mange nødvendige skridt frem imod at blive rask, siger Melissa Kate.

Shia LaBeouf har ikke ønsket at forholde sig til anklagerne, der dog er så milde, at de i værste fald vil give i en kort fængselsdom, hvis han bliver dømt.

Newspaq

 

Dagens Gossip