Vovet Wozniacki smider tøjet i magasin

Hun er en af de eneste tennisstjerner, som nogensinde har fået æren.

Og Caroline Wozniacki er da også både glad og stolt over, at hun er blevet udvalgt som bikinimodel i den 2015-udgaven af det legendariske amerikanske magasin Sports Illustrated Swimsuit Edition, der udkommer mandag.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Der er rigtig meget prestige i det, og det er en af de ting, jeg altid gerne har villet. Det er meget få, der får muligheden for det. At blive udvalgt blandt så mange modeller og sportsfolk, det er bare fantastisk, forklarer den 24-årige odenseaner.

Faktisk er Wozzy kun den sjette tennisspiller, hvis kvindelige former har fået lov at pryde magasinets sider. Og selv om hun ikke er en særlig erfaren fotomodel, nød hun at få taget sine bikinibilleder.

- Det var så sjovt. Det er et af de sjoveste photoshoots, jeg nogensinde har været med til. Fotografen var fantastisk. Det gik hurtigt, selv om jeg skulle i 12 forskellige bikinier, siger Wozniacki.

Magasinets forside har altid været forbeholdt modeller og ikke sportsstjerner, og i 2015-udgaven er det den 24-årige amerikaner Hannah Davis, der pryder magasinets første side.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip