Vraget Chris Anker fokuserer på nye mål

En af de største overraskelser er, at Chris Anker Sørensen er blevet vraget. Danskeren var selv overrasket, da han tirsdag aften blev ringet op af sportsdirektør Dan Frost, som gav ham den kedelige besked.

- Jeg gik og var sur over det i går, men i stedet for at være sur i dag tog jeg en lang træningstur, og nu er jeg klar til at fokusere på nye mål. Det skal nok gå det hele, selvom det er irriterende, at jeg ikke er med, siger Chris Anker Sørensen.

- Jeg er overrasket, for jeg havde regnet med at være med, selvom jeg havde da har tvivlet lidt på det seneste, fordi jeg har været syg. Jeg synes dog, at jeg er kommet efter det, så det er bestemt noget af en overraskelse for mig, at jeg ikke er iblandt de ni navne, siger Sørensen, som allerede har fået nye mål til at erstatte Touren.

- Jeg skal køre Østrig Rundt og Polen Rundt i stedet for, og her vil jeg se, om jeg kan lade benene tale for at vise, at jeg skulle have været med.

Michael Mørkøv er også blevet vraget til Tour de France, og selvom han vidste, at han var blandt de yderste mandater, så har skuffelsen ramt ham.

- Jeg er skuffet. Jeg har arbejdet benhårdt for at blive klar til Tour de France, og det var mit altoverskyggende mål for denne sæson, så det er ærgerligt at blive siet fra i sidste øjeblik.

- Jeg føler, jeg er i den bedste form, jeg nogensinde har været, og jeg føler mig hundrede procent klar til at tage til Frankrig. Jeg har ikke kunnet gøre mere for at gøre mig klar, men det er holdets beslutning, at de tror mere på nogle andre, siger Mørkøv, som allerede nu har blikket rettet mod at komme med til Tour de France næste år. 

- Det er allerede nu et mål for mig at komme med til Tour de France næste år. Det er cykelsportens mekka. Det er der, hvor det er sjovt at være med.

 

 

Dagens Gossip