Vraget Nøddesbo: Jeg kunne godt spille

Stod det til Jesper Nøddesbo mandag, så var han klar til at spille en håndboldkamp. Stregspilleren glæder sig til at få testet sin fod ved dagens træning.

- Min egen fornemmelse er god. Jeg sagde til fysioterapeuterne i går (mandag, red.), at havde vi skullet spille i går, og havde det været hjemme i klubben, så havde jeg spillet.

- Der er også forskel på kampe. Hvis det havde været en ligegyldig ligakamp i klubben, så er jeg ikke sikker på, at jeg havde spillet.

- Men hvis vi snakker om de sjove kampe, dem som rigtigt betyder noget, så havde jeg ikke været i tvivl om det, fastslår Nøddesbo.

Mandag blev han testet med lidt aerobic, og tirsdag skal endnu en test afgøre, om Nøddesbo kan komme ind i den danske trup igen.

- Det er gået rigtig fint. Jeg havde lidt tape på, og det var lidt mærkeligt at have tape på. Det er første gang, at jeg nogensinde har haft tape på foden.

- Så det er sådan lidt specielt. Men det var fint. Jeg var inde i sådan stor spejlsal, hvor jeg lå og lavede aerobic. Der kunne jeg løbe rundt og lave nogle forskellige håndboldbevægelser. Og det så fint ud, konstaterer Nøddesbo.

- Nu skal jeg have den endelig testet i dag med noget håndboldtræning, og hvis det går fint, så er det op til Ulrik, hvad der så skal ske, siger Nøddesbo.

- Når håndboldtræningen er overstået, så har vi et mere klart billede af, hvordan foden ter sig, siger han.

Landstræner Ulrik Wilbek skiftede lørdag Nøddesbo ud med Kasper Nielsen, som ikke skal skiftes ud af truppen igen.

- Det har været nogle lange dage, når man ikke rigtig skulle tænke håndbold på samme måde. Men det har samtidig været positivt, fordi jeg har følt, at der har været en fremgang.

- Det har gjort, at jeg kunne holde humøret oppe. Det havde været hårdere, hvis jeg kunne mærke, at der ikke var nogen fremgang, eller at det var blevet værre, forklarer Nøddesbo.

Danmark spiller onsdag kvartfinale mod Ungarn.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip