Vred bilist overfaldt vinkende 13-årig dreng i Herfølge

Politiet søger vidner til et overfald på en 13-årig dreng i den forgangne weekend. Overfaldet skete på Billesborgvej i Herfølge den 23. september mellem klokken 15.30 og 16.

Gerningsmanden til overfaldet var en vred bilist, som bestemt ikke brød sig om den 13-åriges opførsel, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Drengen gik den pågældende dag sammen med en kammerat i vejkanten og vinkede til de forbipasserende biler.

Nogle bilister vinkede igen, mens andre blot ignorerede dem. Ignoreret blev drengene i første omgang af føreren i en kobberrød Citroën, men efter få minutter vendte han om og kom tilbage til drengene.

Bilisten steg ud af bilen og skubbede den 13-årige hårdt i brystet, så han faldt ned i vejgrøften. Herefter truede bilisten drengen med knyttet hånd. Drengens kammerat stak af fra stedet.

Da den 13-årige rejste sig fra grøften, blev han skubbet omkuld endnu en gang af den rasende bilist, som derefter kørte fra stedet.

Efterfølgende kom en anden bilist til stedet for at høre, om drengen var all right. Manden fortalte drengen, at han havde set optrinnet, men drengen fik ikke oplyst mandens navn.

 

 

Dagens Gossip