Vred Laudrup kræver undskyldning fra dommer

Den nager stadig, den fejlkendelse, der i slutminutterne af Premier League-kampen mellem West Bromwich og Swansea betød, at Swanseas udligning til 2-2 blev annulleret.

Manager Michael Laudrup har i hvert fald svært ved at acceptere, at Roland Lamah blev dømt offside i en situation, hvor bolden ret tydeligt kom fra en modspiller.

- Kampen gjaldt hverken liv eller død for os. Det er bare frustrerende, når sådan noget sker, siger danskeren til ESPN Soccernet.

Han mener, at en undskyldning er på plads fra den linjedommer, der markerede for offside.

- Der er ingen, der behøver undskylde over for mig, men over for spilleren. Det ville have været et stort mål for Roland, og det ville have været vigtigt for ham, siger han.

Laudrup er fra spansk fodbold vant til, at man plejer at give dommere et par ugers pause, når de har lavet en større brøler, men den metode giver han ikke meget for.

- Hvad hjælper det mig? Får jeg noget ud af, at linjedommeren ikke tager del i de kommende par kampe? lyder det retorisk fra den danske manager.

Swanseas 1-2-nederlag betød, at West Bromwich smuttede forbi waliserne i Premier League-tabellen og overtog ottendepladsen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip