Wass slog Zlatan ud af pokalen

Hovedstadsklubben var på besøg hos provinsklubben onsdag aften i den franske pokalturnering, og det blev Daniel Wass og co., der trak det længste strå mod Zlatan Ibrahimovic og alle de andre stjerner.

Jaiver Pastore bragte i den ordinære kamp pariserne foran efter otte minutters spil, men kort før pausen udlignede tuneseren Saber Khalifa for Evian.

1-1 blev også den ordinære kamps resultat, og i den forlængede spilletid skete der ikke andet opsigtsvækkende, end at den tidligere FC Barcelona-spiller Thiago Motta fik det røde kort for Paris Saint-Germain.

Så måtte de to hold til straffesparkene, og her lagde Zlatan Ibrahimovic meget overraskende ud med at brænde for gæsterne.

Thiago Silva missede også for Paris Saint-Germain, og selvom Ezequiel Lavezzi scorede på holdets tredje forsøg, hjalp det ikke, for Evian scorede på alle deres fire første forsøg, og dermed blev målet af Cédric Barbosa afgørende.

Det var meningen, at Daniel Wass skulle have sparket Evians femte spark, men det blev altså ikke nødvendigt.

Foruden Evian er også Bordeaux, Troyes og Lorient klar til semifinalerne i Coupe de France. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip