Wenger efter nederlag: De ville kun forsvare

Arsenal mistede et vigtigt skridt i kampen om sølvmedaljerne i årets Premier League, da holdet trods adskillige store chancer tabte 0-1 til et defensivt indstillet Swansea-mandskab.

London-holdets manager, Arsène Wenger, var frustreret over nederlaget, og han havde ikke det store til overs for Swanseas måde at gribe kampen an på.

- Vi var uheldige, synes jeg, mod et hold, som fuldstændig nægtede at spille og bare forsvarede sig, siger den franske manager til ESPN.

- De forsvarede sig godt. De forsvarede med fire forsvarsspillere og seks midtbanespillere, og de forsvarede. Det er det, lyder det fra en frustreret Arsène Wenger.

- Hvis du vinder (på den måde, red.), er du fantastisk, men hvis du taber, vil folk sige: Hvor spillede I ikke? De vandt, så de er fantastiske.

Bafetimbi Gomis scorede kampens enlige mål fem minutter før tid.

Nederlaget sender Arsenal tre point efter Manchester City i kampen om andenpladsen i Premier League, hvor Chelsea allerede er stukket af med titlen.

Arsenal har tre point op til City, men London-klubben har også spillet en kamp færre og kan derfor bringe sig a point med sidste års mestre med to runder igen.

Manchester Citys målscore er ni mål bedre end Arsenals, hvorfor Arsène Wenger og co. sandsynligvis skal slutte med et højere pointtal end City for at snuppe sølvmedaljerne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip