West Ham-boss: Dommerne i lommen på United

West Hams manager Sam Allardyce er rasende, efter at hans spillede onsdag aften blev sendt ud af den engelske FA Cup efter et 0-1-nederlag til Manchester United på Old Trafford.

Allardyce mener, at de britiske dommere gang på gang dømmer til Manchester Uniteds fordel.

West Ham-bossen henviser til to næsten identiske episoder, hvor spillere fra hvert hold havde hånd på bolden. United fik tildelt et straffespark, mens gæsterne ikke fik noget.

- Man ser det gang på gang på Old Trafford, siger Allardyce til BBC.

- Der er ingen tvivl om, hvad der er forskellen på de to situationer, hvor Rafael rammer bolden med hånden, og hvor Jordan Spence rammer bolden med hånden.

- Spence spiller for West Ham og er på udebane, mens Rafael spiller for hjemmeholdet på Old Trafford, mener West Ham-manageren.

- Da Rafael rammer bolden med hånden, dømmes der ikke straffespark, men det gør der, da Jordan Spence gør det. De to episoder er ens. Hvis du giver straffespark i den ene situation, så skal du også gøre det i den anden. Så simpelt er det.

Sam Allardyce mener, at dommer Mike Dowd endda stod bedre placeret til at vurdere Rafaels håndkontakt med bolden.

- Dommeren så ikke Rafael røre bolden med hånden på grund af sin placering, men han stod endnu dårligere placeret i situationen med Jordan Spence, mener Allardyce.

Mens West Ham aldrig fik chancen for at score fra 11-meter-pletten, så misbrugte Wayne Rooney Manchester Uniteds straffespark.

Wayne Rooney, der gjorde comeback i kampen efter en lille måneds skadespause, endte alligevel som matchvinder, da han havde bragt værterne foran med 1-0 i begyndelsen af opgøret.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip