Wichmann dømt i ny matchfixing-sag

DBU har givet i den tidligere FC Vestsjælland-spiller Kristoffer Wichmann en bøde på 30.000 kroner og tildelt ham et halvt års karantæne fra al fodbold i Danmark.

Modsat den første sag mod Kristoffer Wichmann, hvor han spillede på sejr til sit eget hold, har han denne gang fra en online-konto spillet på uafgjort.DBU skriver, at det drejer sig om tre kampe spillet i perioden maj 2010 til maj 2012 med en samlet indsats på 29.600 kroner.

Kristoffer Wichmann blev efter de to første væddemål af spiludbyderen gjort opmærksom på, at hans handlinger ikke var lovlige, da han var aktiv spiller for FC Vestsjælland.

Efterfølgende stoppede han indskuddene fra kontoen med det paradoksale navn 'Kwichmann'. For cirka fire uger senere var den galt igen, da der blev spillet på FC Vestsjællands kampe fra en konto oprettet i kærestens navn, men afsendt fra samme IP-adresse.

Det blev årsagen til, at DBU startede en ny sag mod den tidligere professionelle fodboldspiller, der nu er mundet ud i yderligere et halvt års karantæne, som forhindrer Wichmann i at spille fodbold til og med årets udgang.

 

Dagens Gossip