Wichmann indrømmer matchfixing

03/04/2013 01:30

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Årsagen var, han efter signende havde satset store penge på fodboldkampe, som han selv spillede med i. De beskyldninger nægtede han. Lige indtil tirsdag aften.

- Det er mig, der spillede de kuponer, og det er mig, der spillede på de kampe. Jeg vil gerne lægge kortene på bordet for at få afmystificeret det hele, for at få fortalt, hvordan det hele hænger sammen, og for fuldstændigt at få afvist de insinuationer omkring de kriminelle og de organiserede forhold, som jeg er blevet mødt med, fortæller Kristoffer Wichmann til Jyllands-Posten.

Den nu tidligere FC Vestsjælland-spiller indrømmer at have spillet på egne kampe, mens han i samme ombæring nægter at været del af organiseret matchfixing.

I sine tid hos Slagelse-klubben har han spillet på klubbens resultater. Det erkender han. Dog fastslår han aldrig at have spillet på nederlag.

At indrømmelsen falder på lige netop denne tirsdag aften efter flere måneders benægtelse er bare tilfældigt.

- Når man bliver mødt med så grove anklager, som jeg blev, er det en normal reaktion at nægte sig skyldig. Det er der ikke noget fordækt i, men det beklager jeg nu, og efter at have været igennem alt det her skulle jeg selvfølgelig have sagt det, som det var, men jeg var også bange. DBU (Dansk Boldspil-Union) er en forening, og samfundets almindelige retsprincipper er ikke gældende i det regi, siger Kristoffer Wichmann.